tirsdag den 18. oktober 2011

ADHD - Tangles® til skabelse af indre ro og meget mere!
Der er mange måder, der kan hjælpe os til at holde fokus.

Nogle leger med en kuglepen, andre tegner krusseduller, lytter til musik, tygger tyggegummi, vipper på en stol eller gør andre ting, der hjælper os med at holde fokus. Fælles for dem alle er, at vi gør det uden at tænke nærmere over det. Det er ofte i situationer, hvor vi enten keder os, er understimulerede, trætte eller lignende.

ADHD-hjernen har brug for stimulation og det viser sig rent faktisk, at vi langt bedre kan koncentrere os og holde hjernen vågen, når vi stimulerer kroppen fysisk.

Der er her Tangles® kommer ind!

Tangles® er for alle. Uanset om du er barn, ung eller voksen er Tangles® en fantastisk hjælp til dig, der har svært ved at holde fokus, bevare eller øge koncentrationen og finde indre ro.

Brug af Tangles® er en sikker og sjov måde at opnå disse ting på.


Tanglen kan tages med overalt. Den larmer ikke, når du sidder med den, og generer derfor ikke de andre mennesker, du er sammen med, som f.eks. lyden af en kuglepen, der klikker, helt sikkert gør.
Den kan med fordel bruges i skolen, hvis faget ikke er interessant nok, når deltager i møder, ser TV, er sammen med andre mennesker m.m.

Tangles® findes i mange forskellige farvekombinationer, i forskellige tykkelser, materialer og med forskellig struktur og overflade. Det betyder, at der er stor chance for, at du kan finde en Tangle, der præcis passer til dig.

Tangles® kan bruges af alle. Børn, unge og voksne med ADHD, autisme, Tourette eller andre udviklingsforstyrrelser har stor glæde og gavn af dem, da de på forunderlig vis giver ro og skaber glæde.

Du kan få meget mere at vide om Tangles® og se de mange forskellige farvekombinationer m.m. ved at besøge www.Tanketing.dk.


KONKURRENCE: Tanketing.dk er sponsor af ADHD Awareness Week
Hvis du deltager i spørgeundersøgelsen på hjemmesiden, har du ved lodtrækning mulighed for at vinde 1 af de 10 Tangles®, vi sætter på højkant.

Du kan derudover deltage i konkurrencen her på bloggen eller på Facebook gruppen, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Tangles® Chrome.

Rigtig god fornøjelse!


Hyperaktiv hilsen
Charlotte & ADHD Awareness Week Teamet


ADHD Awareness Week arbejder for at fremme viden, forståelse og accept af børn, unge og voksne med ADHD og deres familier..