mandag den 17. oktober 2011

ADHD – Åbent hus - Pædagogisk ridning - Familiearrangement!


I anledning af ADHD Awareness Week holdes der åbent hus hele efterårsferien hos Pædagogisk Ridning v/ Marianna Giese på Barthahus Ridecenter ved Hørsholm.

I forbindelse med åbent hus arrangementet vil du få indblik i, hvordan pædagogisk ridning foregår. Der er afsat ½ time til hver besøgende, hvor du vil få en kort introduktion til pædagogisk ridning, herunder en lille ridetur for at mærke, hvordan hestens rytmiske bevægelser får din ro til at brede sig i din krop.

Om Marianna Giese
Heste har altid været den røde tråd i Mariannas liv. Hun har redet i 40 år og haft egne heste de sidste 32 år. Marianna har integreret hesten i sit professionelle virke indenfor specialpædagogikken, og hendes deltagelse i kurser indenfor handicapridning. I sit kandidatspeciale på Danmarks Pædagogiske Universitet skrev hun netop om hesten som et medie i det pædagogiske miljø.

Det er således med en solid baggrund, at Marianna tilbyder pædagogisk ridning.
Begrænset antal pladser.

Tilmelding er nødvendig og skal ske direkte til Marianna Giese på Mobil 23481462
Adresse: Barthahus Ridecenter, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal.

Pædagogisk ridning er for dig, der har ADHD eller lignende diagnose
  • Der undervises på små hold.
  • Ridningen er tilrettelagt efter dit behov.
  • Pædagogisk ridning er for alle, der ikke kan eller vil ride på de almindelige rideskolehold.
  • Pædagogisk ridning kan være et skærmet fritidstilbud eller som led i den samlede behandlingindsats.
Målet med pædagogisk ridning er, at du får skabt ro i kroppen, opnår bedre overblik, får stimuleret koncentrationsevnen, styrket dine sociale kompetencer og din evne til indlevelse. Dette sker under ridningen, når du færdes i stalden og i den nære kontakt med hesten.

Du kan læse mere om Pædagogisk Ridning på her.


KONKURRENCE: Pædagogisk Ridning v/ Marianna Giese er sponsor af ADHD Awarneness Week
Hvis du deltager i spørgeundersøgelsen på hjemmesiden, har du ved lodtrækning mulighed for at vinde 4 timers pædagogisk ridning på Barthahus Ridecenter.

Hvis du deltager i konkurrencen her på bloggen eller på Facebook gruppen, har du ligeledes mulighed for at vinde 4 timers pædagogisk ridning på Barthahus Ridecenter.

Rigtig god fornøjelse! :-)


Hyperaktiv hilsen
Charlotte & ADHD Awareness Week Teamet


ADHD Awareness Week arbejder for at fremme viden, forståelse og accept af børn, unge og voksne med ADHD og deres familier.