torsdag den 20. oktober 2011

ADHD - "Fortabt i skolen" af Ross Greene!



"Fortabt i skolen" er en bog om en succesrig metode, der giver lærere og pædagoger konkrete værktøjer i hverdagen til at håndtere de børn, der ellers kan være svære at rumme i skolen.

På baggrund af mange års forskning og praktiske erfaringer har den amerikanske psykolog Ross W. Greene udviklet en anderledes pædagogisk metode, som han kalder Samarbejdsbaseret Problemløsning.

"Fortabt i skolen" giver den nødvendige viden samt værktøjer til at takle og hjælpe børn med adfærdsproblemer.

Samarbejdsbaseret Problemløsninger tager udgangspunkt i grundantagelsen, at børnenes adfærdsmæssige udfordringer skyldes, at de ikke mestrer en række kognitive færdigheder og sociale kompetencer. Netop ved at kortlægge de manglende færdigheder og derefter målrettet lære børnene at mestre dem eller kompensere for dem, kan den uhensigtsmæssige adfærd ændres i løbet af kort tid i mærkbar positiv retning.

Bogen indeholder mange eksempler fra hverdagen og eksempler på dialoger, der viser, hvordan metoden kan praktiseres.

Du kan læse mere om "Fortabt i skolen"Forlaget Pressto.


KONKURRENCE: Forlaget Pressto er sponsor af ADHD Awareness WeekHvis du deltager i spørgeundersøgelsen på hjemmesiden, har du ved lodtrækning mulighed for at vinde bogen "Fortabt i skolen", vi sætter på højkant.

Du kan derudover deltage i konkurrencen på Facebook gruppen, hvor du også har mulighed for at vinde bogen "Fortabt i skolen".

Rigtig god fornøjelse!


Hyperaktiv hilsen
Charlotte & ADHD Awareness Week Teamet


ADHD Awareness Week arbejder for at fremme viden, forståelse og accept af børn, unge og voksne med ADHD og deres familier.