onsdag den 19. oktober 2011

ADHD - "Det eksplosive barn" af Ross W. Greene!


Ross W. Greene’s bog ”Det eksplosive barn” er en praktisk brugs bog med eksempler og konkrete anvisninger på, hvordan man praktiserer Samarbejdsbaseret Problemløsning i hverdagen.
 
”Det eksplosive barn” indfører læseren i behandlingsmetoden Samarbejdsbaseret Problemløsning. Metoden har vist sig afgørende i behandling at de ”eksplosive” børn.

Det er en enkel metode, der bygger på dialog med barnet. En dialog, der handler om at anerkende barnets behov, samt anerkende, at barnet ikke er i stand til at reagere anderledes i en given situation, hvor det har ønsker og behov, det ikke umiddelbart kan eller vil kunne få tilgodeset.

Det handler om at gå i dialog med barnet – samarbejde – for at få afdækket dets behov og finde løsningsmuligheder. Det vil næsten altid være muligt at nå et resultat, der både tilfredsstiller barnet og dets omgivelser. Dette gør så, at eksplosionen udebliver, at barnet føler sig anerkendt og bliver bedre til selv at håndtere lignende situationer i fremtiden.
Bogen henvender sig til forældre, pædagoger, lærere og andre faggrupper, der arbejder med børn med opmærksomhedsforstyrrelser og betegnes som et afgørende gennembrud i behandlingen af de ”eksplosive” børn.

Du kan læse mere om ”Det eksplosive barn”Forlaget Pressto.

KONKURRENCE: Forlaget Pressto er sponsor af ADHD Awareness Week
Hvis du deltager i spørgeundersøgelsen på hjemmesiden, har du ved lodtrækning mulighed for at vinde 1 af de 3 bøger ”Det eksplosive barn", vi sætter på højkant.

Du kan derudover deltage i konkurrencen på Facebook gruppen, hvor du også har mulighed for at vinde 1 eksemplar af Ross W. Greene’s bog ”Det eksplosive barn".
Rigtig god fornøjelse!


Hyperaktiv hilsen
Charlotte & ADHD Awareness Week Teamet


ADHD Awareness Week arbejder for at fremme viden, forståelse og accept af børn, unge og voksne med ADHD og deres familier.